Prietena ta incearca sa iti fure iubitul? Cum iti dai seama.

Prietena ta se poarta suspicios si acorda multa atentie iubitului tau

Citeste care sunt semnele evidente ca vrea sa-ti fure iubitul

1. Ii acorda prea multa atentie 

Acesta este cu siguranta un semn ca este interesata de partenerul tau. Daca iesiti impreuna la un suc sau chiar la o intalnire dubla, iar ea acorda mai multa atentie iubitului tau decat propriului partener, atunci ai tot dreptul sa ii arati o privire prin care sa o avertizezi ca intrece limita. Mai ales daca vrea sa vorbeasca despre teme privind sexualitatea de fiecare data cand el este prin apropiere. 

2. Il suna pe el in loc sa te sune pe tine 

Prietena ta nu ar fi trebuit sa aiba numarului partenerului tau, dar uite ca, printr-o coincidenta stranie, il are. Daca prietena ta il suna pe iubitul tau, aceasta situatie poate fi tolerata numai daca este ingrijiorata de ce nu raspunzi tu la telefon sau poate pentru ca vrea sa iti organizeze o petrecere surpriza. Telefoanele ei constante pot fi un semn ca vrea sa . 

3. Vrea sa fie singura cu el 

Daca prietena ta cauta scuze sa fie singura cu iubitul tau, atunci ai tot dreptul sa fii suspicioasa in privinta ei. Prima data iubitul tau i-ar putea raspunde invitatiei din decenta, dar, dupa cateva invitatii, el va incepe sa se simta incomod si ar trebui sa fie un semn de avertisment.Prietena ta se poarta suspicios si acorda multa atentie partenerului tau?

4. Il lauda mereu 

Daca prietena ta iti aminteste cat de norocoasa esti sa ai un asemenea iubit rafinat, atunci ar trebui sa privesti situatia cu mai multa atentie. Nu exista nici un motiv pentru laudele ei constante decat faptul ca e atat de fascinata de el incat . 

5. Il viziteaza 

Cand prietena ta incepe dintr-o data sa apara si sa frecventeze aceleasi locuri cu prietenul tau, atunci ar trebui sa fii mai atenta. Mai ales daca il viziteaza acasa. Nu e necesar sa faca lucrul asta decat data vrea sa ti-l fure. Ar trebui sa iti avertizezi partenerul in privinta comportamentului ei Ar trebui sa ai o cu privire la comportamentul prietenei tale cu partenerul tau. Spune-i ca niciodata nu s-a purtat in acest fel inainte si ca dintr-un motiv sau altul comportamentul ei s-a schimbat si intrece limita bunului simt. Femeile au un al saselea simt cu privire la anumite lucruri, dar barbatii nu le observa deloc. 

Prin urmare, este bine sa ii deschizi ochii. Ai putea sa ii spui ca ai aprecia daca si-ar limita contactele cu ea deoarece ai sentimentul ca incearca sa ti-l fure.Din pacate, cercetarile arata ca majoritatea oamenilor nu vorbesc cu partnerii lor despre masturbare.De ce insala barbatii? Pur si simplu pentru ca pot? Suspectezi ca partenerul tau triseaza in relatia voastra? Ce ai face daca ai afla? Poate o relatie sa fie reparata dupa infidelitate?