AirPods Pro 2 - modelul castigator pentru Apple

Castile Apple AirPods Pro 2 tocmai au fost lansate, iar utilizatorii care au reusit sa le comande chiar dupa lansare au fost marii castigatori.

Review-urile acestor casti au fost incurajatoare, utilizatorii spunand ca apple a facut o treaba excelenta lansand pe piata un model cu mult mai avansat fata de Apple Airpods pro 1.

Care sunt principalele beneficii ale castilor Apple AirPods Pro 2?

Dupa cum am citit in primele impresii, castile Apple Airpods Pro 2 merita cumparate ! Acestea ofera avantajele de a avea o baterie care tine mai mult si in plus, sunetul este mult mai bun. Acestea se pot utiliza foarte usor, inclusiv cu modele de telefoane Android.

Sunetul este un alt mare beneficiu, beneficiind de bass mai bun, care va face ca melodiile tale preferate sa sune mult mai bine.

In plus, noise cancelling-ul castilor Apple AirPods pro2 este unul superior fata de modelul anterior.

La ce pret se vand castile Apple Airpods Pro 2?

Preturile de lansare sunt mai ridicate fata de modelul anterior. Astfel, imediat dupa lansare, castile Apple Airpods pro 2 au costat aproximativ 1400 de lei. Sunt asteptate si reduceri in perioada urmatoare.

Foarte multi utilizatori se asteapta ca pretul castilor sa scada cu ocazia Black Friday. Daca achizitionarea acestor casti wireless nu este o urgenta pentru tine, atunci poate merita sa astepti ofertele si reducerile.

Pentru mai multe informatii despre aceste casti performante lansate de Apple, poti vizita site-ul airpods.ro